lauantai 28. kesäkuuta 2014

Kesäkuun ilot ja surut

Tänään on kesäkuun 28. päivä. Se tarkoittaa sitä että ensi viikolla ollaan jo heinäkuussa. Jepjep... noh, tässä teille tietoa mitä kaikke kesäkuu on pitänyt sisällään. 

Aloitetaan vaikka siitä mihin viime kerralla jäin, eli edessä oli Lukko-Pesäkarhut peli. Melkoinen reissu, pisti oikein puhalluttamaan. Kaikki kunnia Lukolle, hyvin pelasivat ei siinä mitään. Mutta kyllä me oltiin HUONOJA! En ole ikinä nähnyt punanuttujen pelaavan noin ala-arvoisesti. Enempää en yksityiskohtiin lähde mutta se pitää mitä sanoin jo kentällä "en taida tulla enää näitä pelejä katteleen", pitää edelleen paikkansa. 
Muuten, mielenkiintoinen yksityiskohta tuli mieleen tuosta kohtaamisesta. Muistin nimittäin kentällä että olin siellä kuuluttamasa kun Lukko voitti ekaa kertaa historiassaan Pesäkarhut. Voi sitä ilon ja riemun määrää!! :D Näin ne tilanteet vaihtuu. :) Täytyy sanoa että tässä välikädessä on kyllä joskus hankalaa. Olen onnellinen kasvattajaseuran kehityksestä, mutta samalla harmittaa kun ne vie meiltä pisteitä! :D Ol täsä nyssit...

Kesäkuussa pelattiin kauden ensimäiset teemapelit "Porilainen Naisenergia" ja "Hyvinvointi". Käytännössä tämä tarkoitti että stadion alueella oli kaupungin punaisia mökkejä ja niissä teeman mukaisia yrittäjiä myymässä/esittelemässä tuotteitaan. Lisäksi tauolla haastateltiin teeman mukaisia henkilöitä. Parhaimpana muistona noista peleistä itselle jäi porilainen naisenergia-pelin taukohaastattelu jossa jututin Radio Porin Taru Sainetta, Porin kaupungin Jaana Laitila-Pesosta sekä Murreihme Elina Wallinia. Mitä upeita naisia, mikä upea energia!! Lisää tätä positiivisuutta ja määrätietoisuutta toivoisin kaikille. Wau. Arvostan. Viimeinen teemapeli "Lähi- ja luomuruoka" sijoittuu elokuun alkuun, tervetuloa maistelemaan sadonkorjuun tuotoksia! 

Kauan odotetut punaiset kopit saapuivat kentälle Autoilija Jaakko Niemen avustuksella juuri sopivasti ennen ekaa teemapeliä.


Teemapelien lisäksi kiireisenä on pitänyt tyhy-päivät joita järjestämme sekä pelkän pesisteeman ympärillä että yhteistyökumppaneiden kanssa. Esimerkiki Prismat (Mikkola ja Länsi-Pori) pelasivat oman Itä-Länsi ottelunsa meidän järjestämänä. Hienosta päivästä innostuneena Prismojen väki on kuulemma jatkanut pesisharrastustaan ja sehän on huikeeta! Olemme päässeet tavoitteeseen, omaehtoisen liikunnan lisääntymiseen! Tutustu Pesäkarhujen ja kumppaneiden tyhy-pakettiin täältä, palaute on ollut pelkkää positiivista joten suosittelen lämpimästi. :)

Henkilökohtaisella tasolla kesäkuu on ollut sekä raskas että kepeä. Väsymystä ja pohdintaa on aiheuttaneet huonot kelit ja joukkueen vaihteleva menestys. Uskon kuitenkin että kun kelit lämpiää, karhu herää ja parin viikon päästä ollaan löydetty se jokin jolla peli aukeaa. Kepeyttä kesäkuuhun toi reissut Turkuun ja Linnanmäelle. Ihanaa, ystävien kanssa vietettyä aikaa ei korvaa mikään. Ehdin pitää myös muutaman päivän lomaa mikä osoittautui huonoksi valinnaksi, sillä loman alkaessa sairastuin niin että lomapäivät ja juhannus kuluivat sängyn pohjalla. Antibiootit tuntuvat kuitenkin toimivan ja tänään on äänikin jo jotain muuta kuin tukkoista muminaa. :) Pomo määräsi mulle pesisvapaan viikonlopun 5.-6.7., eli lomapäiviä. En oikeen tiedä uskallanko toteuttaa, jos taas sairastun kun vauhti rauhottuu...saas kattoo ny. ;)


Varaperheen pojat ei ollu käyny Lintsillä ennen, nyt on! :)


Juhannusaaton kiukkuherätys - kuumeessa.

Vielä tähän loppuun vastaus teille jotka ihmettelette että mitä se toiminnanjohtaja muka tekee pelipäivänä muuta kuin kuuluttaa. Kellotin vähän 15.6. pelatun Pesäkarhut-Vuokatin Veto pelipäivän tapahtumia. Tässä olkaa hyvä.

8.00 ylös ja aamupala
9.00 kentälle 
- juomien roudaaminen kaappeihin
- VIP- ja klubitilojen siivous, pöydät ja tuolit paikalleen
- makkarakiskat kuntoon
- fanituotteiden tarkistus
- joukkueen aamureeni, pelinjohdon jututus, fiilistely
- muutaman uuden äänimainoksen koeajo
- liput salkoon
12.00 kotiin, lounas
13-15.00 kuulutusten valmistelu
- pelinjohtajien haastattelukysymykset
- sarjataulukon ja tilastoiden läpikäynti ja ylös kirjaaminen
- vastustajaan tutustuminen, pelaajat, pelilnjohto (kenttähaastattelut)
- ottelukäsikirjoituksen päivitys
15-15.30 lepo
16.00 kentälle
16.00-17.50 viime hetken valmistelut
- fanituotepiste kuntoon
- vastustajan ja tuomareiden vastaanotto ja jututtaminen
- pelipalaveri
- VIP vieraiden vastaanotto
- pj-haastattelut
- VIP- ja klubivieraiden tervetulotoivotukset
- mikkitesti
17.52 ottelutapahtuma alkaa 

...jossain kohtaa pelin päätyttyä:
- pressi
- vastustajan ruokailu ja sen siivoaminen (jos vastustaja on meiltä ruuat tilannut)
- kentän siivoaminen
- kotiin noin 21.30-22.00

Ei nää tänne itekseen kävele! Pelipäivän aamupuuhat.
Ei se aamuvuoro aina niin tylsä ole... kysy vaikka asiantuntijaltamme!


Semmosta!! Nyt ei tartte sitäkään ihmetellä että mitä muka pelipäivänä on tekemistä... ;) Enkä missään tapauksessa yksin tätä kaikkea tee! Iso kiitos Vesalle, Päiville, Rokille, Jallulle, Marikalle, Vilhelmiinalle, Reppelle ja muulle talkooväelle avusta! Ilman teitä meillä ei olisi näin upeaa ottelutapahtumaa.  

Huomenna pelataan taas, vastassa Kirittäret välisarjan ottelussa. Eipä siis muuta kuin saunan kautta unille että jaksaa aamulla kentälle! Tervetuloa pesis stadionille klo 18, näytetään yhdessä keskisuomalaisille mistä satakuntalaiset on tehty!



Kuullaanhan taas kuukauden päästä. Silloin on jo Itä-Lännetkin pelattu ja edessä jatkopelit. Ihan itteekin jännittää että miltä se sarjataulukko tossa kohtaa kesää näyttää.... 

-inga




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ideoita? Ajatuksia? Anna palaa!