keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Väsyneen tytön mietiskelyä ja pohdiskelua

Iltaa!

Oon tässä jo pari viikko miettinyt että pitäskö tätä blogia alkaa päivittämään ihan tosissaan, ajatuksella less is more, useammin lyhyttä päivitystä, enemmän ajatusta maailmalle.

Niinpä päätin juuri äsken että näin teen. Jatkossa päivitän tätä blogia useammin että tekin saatte tästä enemmän irti. Tällä viikolla on tapahtunut taas aika lailla. Maanantaina oli töissä perusmaanantai - paljon töitä - vähän aikaa. Tähän vielä kun lisää lauantain pikkujoulujen jälkimainingit niin olihan maanantai! :D Päivän aikana ehdin miettiä useaan kertaan: miksi aina sitä viskiä? Noh, kivaa oli joten kai kurjimus oli sitten sen arvoista. :)

Aika komee auringonnousu pilvien yläpuolella, eikö?

Eilen oltiin Roopen kanssa Helsingissä. Kolmen kumppanin kanssa palaveria. Paljon käytiin asioita läpi ja paljon kyllä naurettiinkin. Taas tuli pari vuotta lisää. :) Lentokentällä kun kattelin sähköposteja lentoa odotellessa tuli Roope kertomaan että bongasi julkkiksia. No, mää tietty heti jutulle Rikun ja Tunnan kanssa. Selvisi että äijät oli tulossa Kuopiosta, melkosta maailman vallotusta sekin. Onhan siellä kalakukkoja ja kaikkee, vielä kun niitä saa kalakukoiksi kutsua.... Jymy-pipojen omistajiksi tunnustautuivat seikkailija-äijät. Tänään sitte päivällä selvis töissä että Jamohan ne pipot oli äijille joskus hommannut. Yhtä puheliasta porukkaa tuntui tää kaksikko olevan kuin telkkarissakin. Siinä kun juteltiin, tuli toinenkin fani ottamaan kuvaa starojen kanssa. Selvis että kaveri on Minskistä ja äijät sai heti kutsun kylään, "you  won't be hungry" oli lupaus. Mä mietin hiljaa mielessäni kaikkia eksoottisuuksia mitä siellä saattas olla tarjolla...

Summa summarum, Riku ja Tunna saatiin Roopen kanssa samaan kuvaan ja matka jatkui. Tervetuloa äijät Sotkamoon! Lupaan järjestää niin että Kippo on auki kun tulette! Jos käyttäydytte, voin lähteä seuraksi syömään, on iteltäkin viä tuo ravintola kokematta. :)

Dr. Livingstone times two, I presume? :)
Tänään onkin sitte ollu vähän unelias fiilis. Eilen meni pitkään ja tänään piti herätä aikasin, niinpä väsy toi mukanaan vähän huonooki fiilistä. Ei aina ole kivaa, nih! Huomenna sitte taas hymy huulilla kumppaneiden luo. Sopimaan uusia soppareita ja miettimään kesän käytännön järjestelyitä. Ilta päättyy toimistolle klo 19-21 kun Korhoset Roope ja Topi tulee joukkuepalaveriin. Paas pistäen siis kysymystä Facebookiin iltasella, mää valvon vieressä ettei jätkät vastaa ihan mitä sattuu... tai sitte just sitä. :D 



Näillä mennään arvokkaat, ollaanhan kuulolla! :)

-i

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ideoita? Ajatuksia? Anna palaa!