sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Ajatuksia Alajärven Ankkureiden pelin yhteydestä

Sunnuntai-iltapäivä, aamu meni siivotessa ja reenatessa, ruoka valmistui juuri sopivasti muutaman tunnin haudutuksen jälkeen ja nyt on hyvä ruuan jälkeen istua alas ja kuunnella Jymyn peliä Radio Kajauksesta. Hyvin toimii tämä nettiradio, en ihmettele miksi kuulijoita oli peleillä jo viime vuonnakin yli kymmentä tuhatta / peli.
Tänään tuli tutuksi Hiukan rappuset. Oli ne. 112kpl niitä. Muutaman kierroksen jälkeen pää pyörryksissä oli sitten hyvä kattella näitä upeita maisemia.

Alajärveltä siis lähetystä kuunnellaan, eka jakso meille 3-1, toista jaksoa mennään jo. Tässä peliä kuunnellessa on hyvä vähän vetää yhteen alkukauden fiiliksiä ja tuloksia. Kuten oon muutamaan otteeseen tässä lähipäivinä todennut, ei nyt IHAN putkeen ole mennyt tää mun alotus Jymyssä. Jaa miten niin? Tässäpä track recordia: 1) ei halli-SM lopputurneeseen 2) turpaan ekassa pelissä Kouvolassa 3) ekassa kotipelissä ennätyksellisen huono yleisömäärä. Eipä mulla nyt ihan hirveesti ole ollut vaikutusvaltaa näihin asioihin mutta ottaahan se silti nuppiin kun turpaan tulee. No, tällä hetkellä näyttää Alajärvellä hyvältä, taidetaan ottaa eka vierasvoitto. Eihän tässä ole suunta muuta kuin ylöspäin! :) 

Roadtrip

Ensi viikolla lähdetään Roadtripille Helsinkiin ja Tampereelle. Kotipelejä pelataan siis kaksin verroin etelässä, mikä ei ole ollenkaan huono idea kun ottaa huomioon tämän myöhäisen kevään. Joskus talvella mulle joku sanoi että "ei Sotkamossa ole mitään järkeä pelata toukokuussa". Silloin kyseenalaistin kommentin mutta helatorstain jälkeen komppaan tätä lausetta. Toki, eilen kun kävin kattelemassa B-poikien peliä niin Hiukassa sai ottaa takin pois ja avata hupparinkin vetoketjua. Eli osaa täällä lämminkin jo olla! :) 

Tiistaina pakataan bussiin telttoja, haastatteluseinää, lippusia ja lappusia, kenttämainosmattoja ja vaikka mitä tarvittavaa. Keskiviikkoaamuna lähdetään kohti Helsinkiä. Illalla Meilahdessa pelataan jo Liitto-Lehdistö peli jossa muuten Komulaisen Jani toisena pelinjohtajana. Mullekin annettiin vinkki että "ota varuilta piikkarit ja räpylä mukaan". Ei kai se auta. Torstai-aamu valkenee Meilahdessa työn touhussa. Kaikki paikat kuntoon peliä varten joka alkaa klo 18. Vastaan tulee Tahko, tiukka vääntö tiedossa siis. Tänään aattelin tehdä vielä Helsinki- ja Tamperepeleihin äänikartat. LED-taulua meillä ei ole matkassa mukana joten äänimainoksilla mennään. Vielä kun Tampereella ja Helsingissä on eri miehet hoitamassa äänentoistoa niin pientä säätöä on ehkä luvassa... 

Mielenkiintoisia caseja nämä on kyllä. Vielä mielenkiintoisemman tästä reissusta mulle tekee se että en ole ikinä ennen käynyt näitä pelejä ees kattelemassa! :D Aika lailla tabula rasa-meiningillä siis lähdetään Roadtripille. :)


Jos et ikinä ole käynyt Jymyn pelissä, nyt on oiva sauma!! Liput kannattaa hankkia ennakkoon tästä.

Rajaheitto.fi

Mielenkiintoisia juttuja kirjotteli Jymystä ja Kuosmasen Mikosta rajaheitto.fi. Itse haastattelu oli kaksiosainen ja sen päälle vielä ylimääräinen analysointikirjoitus. Hyvin pysyy kirjoittajalla kynä kädessä, lue vaikka itse. Kyllä taas näitä tekstejä lukiessa vetää mielen nöyräksi. Hienoa olla osa tätä tarinaa. Ehkä paras asia Jymyssä työskentelyssä on se yhteinen tahtotila olla parempia. Olen tästä kirjottanut jo ennenkin joten en mene siihen sen enempää, totean kuitenkin että #yhdessäparempia ei myöskään ole mikään korulause vaan asia jonka eteen me kaikki teemme päivittäin töitä.

- välikommentti: Kitrolla käy yleisö kuumana niin että huutelut kuuluu radioselostuksen läpi. Komiaa! Tunnetta pitää olla! Kiinnostaisi tietää myös mitä Jyväskylässä tapahtuu kun Kiri vei Vimpeliltä ekan jakson ja toinenkin on menossa jyväskyläläisille.... Näin ne tilanteet vaihtelee. Urheilu on hienoa. :) -


Kausi on alkanut myös junnuilla - jee!

Vihdoinkin koitti myös se hetki että pääsin katteleen junnujen pelejä. Jotenkin tuli sellanen olo että astuin valtakunnallisen leirin otteluun kun vastakkain oli Jyväskylän Kiri ja SiiPe. Kyseessä oli poikien turnaus viime viikonloppuna. Itäisen alueen aluesarjahan pelataan turnauksina ja tällä kertaa turnausta isännöi Jymy. Kiva oli katsella junnujen peliä, varmasti kesän mittaan iltoja kuluu kentillä useampiakin. Lasten pelaamisesta kun loistaa niin aitoa onnistumisen iloa, pettymystä, yritystä, tahtoa... noh, kyllä te tiiätte. :)

Peli vetelee viimeisiään, niinpä voi pikku hiljaa siirtää keskittymisen kokonaan tulevaan viikkoon ja sen haasteisiin. Mitä parahinta viikkoa sinulle, muista pitää huoli itsestä ja läheisistä. Lopetan tämän tekstin lauseeseen joka osui silmiini perjantaina, se on hyvä muistutus meille kaikille:

ILO SYNNYTTÄÄ ILOA, RAKKAUS SYNNYTTÄÄ RAKKAUTTA. 

-inga



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ideoita? Ajatuksia? Anna palaa!