tiistai 5. toukokuuta 2015

Hullujen hommaa!

Hauska juttu, mietin pää kuumana minkä heitän tähän otsikoksi niin joku karjaisi telkkarissa "hullujen hommaa o!" Mitäpä tähän muuta voi todeta ku että "nii o." :D

Kausi alkaa sunnuntaina. Kun ihmisiä yleensä kiinnostaa että mitä siä toimistolla oikein puuhataan päivät pitkät ja illat/yöt vielä kotonakin niin aattelin ottaa tuon kalenterin tohon viereen ja vähät valaista asiaa. Vappuviikko ja tämä vapun jälkeinen viikko on olleet aika haipakkaa. Kerronpa sulle miksi.


Koulukierrokset

Jymy-Pesis ry:n ja Kainuun Pesiksen kanssa järjestettiin huhtikuussa koulukiertueita jossa meidän jätkät kävi lasten kanssa läpi aamupalan tärkeyttä tämän hienon videon (kts. linkki) jälkeen keskustellen, sitten vähän kisattiin sulkapallon heitto skabassa ja lopuksi jaettiin nimmareita. :) Koulukäynnit, miten hieno asia. Pieni ele pelaajilta, valtava merkitys lapsille! Toivotaan että näiden käyntien myötä uusia pesiksestä innostuneita lapsia löytyy  myös Paltamolta ja Suomussalmelta, ja totta kai tästä Sotkamo-Vuokatti akselilta ja Kajaanista. Yhteensä kontaktoitiin noin tuhat lasta joten eiköhän siellä jonkunnäköstä kipinää syttynyt. Kipinää tulee varmasti lisäämään myös Kainuun Pesiksen samaa seuratuki joka mahdollistaa kokopäiväisen lasten pesiksen kehittäjän. Lisää tekijöitä - lisää tapahtumaa - lisää harrastajia, näin se vaan menee. Olen varma että tältä alueelta löytyy hommaan loistava tyyppi joka saa puhallettua seuroihin lisää virtaa ja lapset pesiksen pariin! Hyvä pojjjjaaaaat, hyvä Kainuuuuuu!!! :D


Kumppanimyynti

Kauden alku on ihan kulman takana mutta myyntiin tuo ei juurikaan vaikuta. Edelleen hiotaan yhteistyösoppareita kumppaneiden kanssa. Kuten me kaikki tiedämme, jokainen euro on äärimäisen tärkeä että saadaan kausi vedettyä kunnialla läpi. Totta kai, kesälläkin myydään vielä Jymyhyvää ja muuta kesän aikaista toimintaa mutta suurin potti tehdään tässä ennen kauden alkua. Nyt tässä on vielä bonuksena Tampereen ja Helsingin myyntikin. Lippuja, VIP-lippuja, standipaikkaa ja vaikka mitä. Emmää käsit, sinneki lähdetää ihan koht!!


Toimenpidelista

Huh, mitä kaikkea tuo sana pitääkään sisällään! Kyse on siis excelistä (Kuosmanen muuten rakastaa exceleitä ellette tienneet, jos asia on mahdollista esittää excelissä, se laitetaan sinne) joka sisältää KAIKEN mitä kumppaneille on luvattu. Aivan kaiken kenttämainoksista kausikortteihin ja sähköpostiviesti markkinointiin. Eksoottisimmat on varmaan kahden eri kumppanin yhteismarkkinointi meidän kanavassamme, Facebook-kisa ja magneettirekan tuonti kentälle. :) Tuo excel pitää sisällään aika monta riviä sekä vaaka- että pystysuuntaan. Se on oikein, yhdessä tätä hommaa tehdään ja toisiamme autetaan!


Case Nettisivut

Noin puoli vuotta sitten päätettiin uusia Jymyn nettisivut. Matka on ollut pitkä ja tämmöselle kärsimättömälle ihmiselle hyvinkin haastava. Kirosanoja on päristelty ja hampaita kiristelty. Nyt ollaan kuitenkin siinä pisteessä että sivuille tehdään juuri viimeisiä säätöjä ja tänään ne aukeaa!! Jumaliudi ja onnen kyynel!! Käykää ihmeessä tutustumassa, sieltä löytyy vaikka mitä. Vielä pieni hienosäätö on toki edessä mutta tältä ne nyt sitte näyttää! (kts. linkki)

Lisättäköön tähän että tuska maksimoitiin vielä eilen illalla kun palvelimen vaihto ei mennytkään kuin Strömsössä ja päästii vasta tänään julkaisemaan sivut... huoh. 
Mut täsä ne o! Mähän SANOIN että ne julkastaan ennen kauden alkua... :)



Suosittelen tsekkaan tämän upeen sivun joka valmistui OIKEESSA yhteistyössä: Inga - perusteksti, Antti H. - fiilistelyteksti, Janne - kuvat, Antti T. - nettisivun visu. Me ollaan niiiiiiiiiin #yhdessäparempia !!! ;)

To Do-lista

Tämä lista on tuttu kaikille näitä töitä tekeville. Tässä mun listani vikan 2 vkon ajalta.
- palaveri Lauran ja Niilon kanssa koulukierroksista
- koulukierrosten suunnittelu, nakittaminen pelaajille + ohjeistus
- koulujen organisointi (Kainuun Pesis ja Jymy-Pesis ry apuna)
- koulukierros video - Sudet, Immo ja Kosti
- kumppanipalis x 4
- hae printteri ja läppäri
- vaihda renkaat (joo, liian aikasin lähin tähän hommaan...)
- intersportin hullut päivät pisteet organisointi, pelaajien nakittaminen ja ohjeistus
- kutsu kumppanit kauden avaus tilaisuuteen, ota paitakoot ja ilmot, organisoi juhlapaikan ruokailut, AV, ohjelma
- kontaktoi päiväkodit
- kontaktoi yrittäjät
- jymykorttiverkosto kuntoon
- fanituotteiden kuvaus
- fanikauppaan uudet tuotteet
- yhdessäparempia kuvaukset
- aja harjoittelija sisään toimintaan
- fanikamojen inventaario ja muutto organisointi
- uudet fanikamojen vastuullisen jututtaminen --> palaveri Niina
- immon ja kostin synttärijullari
- doksan synttärijullari
- koden lotto
- radiossa spottispiikkaukset
- oppisopimustyypin kanssa palaveria
- hae vaatteita / varusteita painosta, tilaa uusia
- postita lippuja


Tässä vähän esimakua #yhdessäparempia kuvauksista. Tää(kin) oli hieno ilta.

Näiden lisäksi kävin Sastamalassa pari päivää Matkailumarkkinoinnin Ammattitutkintoa opiskelemassa ja tein joka viikko myös OP Kainuun hyviä tekoja ja Vuokatti-juttuja.... Että tuleehan näillä päiville pituutta. :) Mutta EI HAITTAA! Kaiken tämän vastapainoksi pääsin eilen katteleen Hiukkaan kauden ekaa peliä kun A-pojat kaatoi Kiteen ja ens viikollahan sitä avataan sitten jo miestenkin kausi kotona. Jännää. :)


Sastamalassa, kaverin mökillä ois voinu kattella myös telkkaria, valitsin järven tuijottelun. :)

Muuta elämää...onko sitä?

No on!! Alkuvuoden tapahtumien jälkeen oon koittanut lähteä Rauman suuntaan aina kun mahdollista. Nytkin siellä tuli taas vietettyä joitain päiviä tuolla Sastamalan reissulla. Matkalla pysähdyin Ylöjärvellä josta lähdettiin siskon, tyttärensä ja äidin kanssa Tampereelle humputtelemaan eli shoppaamaan, syömään ja leffaan. Kiva reissu, jotenkin sitä osaa arvostaa jokaista yhteistä hetkeä enemmän nykyään.... Takaraivossa pyörii ajatus tulevasta mutta järki ja sydän käskee keskittyä nykyisyyteen. Ei se nykyisyyskään helppoa ole. Joka kerta nykyään kun Raumalta lähden, ekat kilsat menee itkiessä. Jotenkin kovalle ottaa koko setti mutta ei kai sille mitään voi. C'est la vie.


Kolme sukupolvea meiän naisia. Rakastan, arvostan, aina.



On sitä elämässä muutakin, esim. vappua! :)


Tämä teksti käveli tänään vastaan. Tähän on hyvä lopettaa.





Kaikkea hyvää kauden alkuun kaikille, tulkaahan nyppimään hihasta kentillä! :)

-inga


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ideoita? Ajatuksia? Anna palaa!