sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Paluu arkeen koittaa

Hellurei ja hellät tunteet!

Niin siinä hurahti viikko sairastaessa. Muutama etäpäivä ja taas oltiin iskussa. Viikonloppu on mennyt lepäillessä ja tänään kävin viikkoon ekan kerran lenkillä. Kivaa. :) Kyllä ihminen on luotu liikkumaan, ei ne 80% meidän soluista väärässä ole! Huomenna ois sitte taas hölkkäkoulua ja suksetkin lupasin viedä huoltoon...kyllä, aion ladulle. Varokaa, mulla ei todellakaan ole siihen tarvittavaa ajokorttia. :)
Lenkkimaasto on hiljanen. Ei ees susihukkasia näkyny tänään.

Töissä vauhti kiihtyy joulua kohti, nettikauppa on valmis ja se lanseerataan näillä näppäimillä. Nyt on siis oiva hetki hankkia joululahjat ja kausikortit ensi kaudelle. Nettikaupan linkki löytyy osoitteesta www.superjymy.fi kun sen aika on. Käy tsiigailemassa. Löysin luuristani mielenkiintosen videon, sitä voi fiilistellä kun miettii pitäskö kausari hankkia vai ei. :) Älä anna huonon kuvaajan häiritä. Sitä varten meillä on ammattilaiset puikoissa virallisissa julkasuissa. Tämä on pesisturistin kuvaama fiilistely kaudelta 2014. :)





Eiks oo hieno tuo tonttulakki? Ihan ite leikkelin ja väritin (en pysyny viivojen sisällä). :)

Tässä samalla kun kirjottelen, taustalla pauhaa Tami ja Tavallista Elämää. Aurinkokuningas puhui kerrankin viisaita. "Kun sä teet jotain, heitä siihen kaikkesi. Kun se juttu on sitten ohi, sulla on mielenrauha kun teit parhaasi. Toiset tykkää toiset ei. Tää elämä on helvetin yksinkertaista - the more you give the more you get." Ei uskois et turkulaiselt kiakkoilijalt irtoo tommost filosofiaa! Ainii mut se onki kuningas. ;)

Näillä Tamin viisauksilla onkin hyvä alottaa uus viikko. Otetaan vastaan mitä tulee ja tehdään tästä paras viikko ikinä! Vedetään vähän samanlaisella setillä ku Kaisa Mäkäräinen tän viikonlopun kisat niin hyvä tulee. 

Adios!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ideoita? Ajatuksia? Anna palaa!